Dokumentärer och lite nyheter

Dokumentärtips för den cykelintresserade

Tänkte passa på att tipsa om lite cykeldokumentärer som jag sett den senaste tiden.  Vi börjar med ett par som finns gratis på youtube ( ganska kass kvalité! ):

Bradley Wiggins – A Year in yellow – Ruskigt bra dokumentär där man följer Bradley Wiggins resa till Tour the France guldet och även OS-guld.

British Cycling Road to Glory ( 5 delar ) – Denna överlappar lite med ovanstående, men fokuserar mindre på Bradley. Riktigt intressant och spännande dokumentär.

Erik Nohlin är mannen bakom min Specialized Sequoia, han är en inspirerande långdistans-cyklist.

Hyrde hans dokumentär The length of Sweden på Vimeo för inte så länge sedan. Jäkligt läcker, kolla trailern om inte annat.

Tips på Strava Challenge

Det går att gå med i utmaningar på Strava för att peppa dig själv att cykla mer, längre, snabbare. Såg att Le Col har uppe en promotion-challenge som går ut på att cykla 15mil på 2 veckor ( startar om 5 dagar ). Klarar du den får du ett rabattkupong på 50pund i deras onlinebutik. Är du dessutom av virket att klämma 15mil på en dag är du med i en utlottning för massa cykelkläder.  Om du ändå ska ut och cykla kan det ju vara roligt att hoppa på denna challenge.

Le Col 150 Km Challenge

Lycka till!

2018-10-22T08:47:44+00:00

Leave A Comment