Göteborgsgirot närmar sig

Årets första lopp för mig närmar sig snabbt. På fredag tuffar jag och min cykel iväg på tåg från Kalmar till Göteborg via Lund ( enda vägen om man vill ha cykeln med sig, endast Öresundståg som tillåter cykel ). På lördag går starten 09:00. Väderprognosen ser rätt sunkig ut ska erkännas, men hoppas jag iallafall slipper regn.

Sakta varvat ner min träning och låtit benen vila inför loppet. Kaxigt nog satte jag mig i 30km/h startgruppen, bör vara genomförbart så länge jag håller mig inom en klunga. I värsta fall får jag helt enkelt bara ansluta mig till hastighetsklassen bakom mig. Pirret i magen har börjat dra igång på allvar nu, kommer jag få punka? Löser jag en bakdäckspunka smidigt nu? Känns växlarna ok? Kommer jag klara av 1600 höjdmeter klättring? Ovan ser ni lite av packlistan, jag kommer definitivt komma på mer grejer som ska med.

Ska du också köra Göteborgsgirot? Leta upp skägget och säg hej!

Blev erbjuden en startplats i Actionrun Kalmar

En vän och hans arbetsgivare hade en startplats över att fylla för Actionrun i Kalmar 25:e maj. På ren impuls tackade jag ganska snabbt ja till det. Nu efter att ha sett på videos från tidigare Actionrun undrar jag vad fan jag gett mig in på. Klättra i rep, ta sig över väggar, monkeybars och fan vet i 40+ hinder över 8km lång bana. Man kan tydligen ersätta ett hinder med att göra burpees, dags att öva på burpees.. Ska faktiskt försöka vara lite rädd om mig under det loppet, vill inte åka på en stukning eller liknande så nära inpå Vätternrundan.

Vätternrundan officiella cykelkläder

På tal om Vätternrundan, de lanserar en unik kollektion av cykelkläder varje år via Craft. Den går att köpa via Stadium, Craft eller under loppet i juni. Stadium hade ju 20% rabatt här i slutet av april så jag passade på att ta hem kitet redan nu till riktigt bra pris. Vetifan om jag vågar mig på att cykla i kitet förrens jag passerat mållinjen den 14:e juni.

2019-04-30T13:02:25+00:00

Leave A Comment