Strava flybys och nya vägar

Använder du Strava?

Finns massa olika sätt att logga sin cykling på, men jag föredrar hittills Strava. Dels verkar många andra använda det så det finns många users att titta på och massor av cykelprylar kan koppla upp till det. Antar att det är någon slags inofficiell standard-app idag för att cykla.  Man kan använda appen i mobiltelefonen när du är ute så får du i princip en basic cykeldator.

Strava Fly bys för att hitta nya vägar

Efter du laddat upp din senaste ride på Strava kan man gå in på Strava.com och kolla flybys. Då kommer du se vilka cyklister du mött som också kör Strava och se vilka rides de var på. På så sätt blir det lätt att inspireras och testa andras vägar nästa gång man är ute.  En sån fly by från i söndags inspirerade veckans cykling.

Cyklat varianter av den både i tisdags och idag, tänkte inte på att ta bilder igår men idag tänkte jag att nu måste jag passa på. Brittsommar och bra temperatur och svag vind gjorde turen helt fantastisk, dock jäkligt svårt att se långt när solen ligger lågt och rakt framför en, börjar bli dags för sportglas snart.

Böljande vägar genom öppna vidder, lövskogar och åkerlandskap. Helt jäkla fantastiskt och oerhört vackert nu när naturen är mitt i höstens färgspel.

2018-10-22T08:50:39+00:00

Leave A Comment